Mainos
Mainos

Poliisi julkaisi kuvan Jaakosta, 30: Mies lenkkeili äitinsä kanssa ja katosi – maastoetsinnät lopetettu

Oulun poliisi on julkaissut kuvan Jaakko Kujalasta, jota on etsitty viime sunnuntaista asti.

Kujala, 30, lähti sunnuntaina lenkille äitinsä kanssa Limingassa sijaitsevan Temmesjoenrantaan.

Viimeinen havainto miehestä on puoliltapäivin, kun hän jäi rantaan ja hänen äitinsä jatkoi lenkkiä. Kujalan oli tarkoitus palata kävelylenkiltä äitinsä perään, mutta hänestä ei ole tämän jälkeen havaintoja.

Maastoetsinnät lopetettu

Poliisi ja rajavartiolaitos ovat etsineet Kujalaa katoamispaikan läheisyydestä ja ympäristöstä. Etsinnässä on käytetty apuna koiria ja rajavartiolaitoksen lentokalustoa sekä vapaaehtoista pelastuspalvelua sukeltajineen.

Etsintöjä jatkettiin katoamispaikan läheisyydessä tähän päivään asti tuloksetta. Yleisövihjeitä on tullut runsaasti ja poliisi on tarkistanut niitä toistaiseksi tuloksetta.

Jaakko Kujala on 172 senttimetriä pitkä, hoikka ja hänellä on pitkä musta tukka. Kadotessaan hänellä oli yllään harmaa fleecetakki, farkut ja lenkkarit.

Havainnot kadonneesta Kujalasta pyydetään ilmoittamaan ensisijaisesti Oulun poliisin vihjepuhelimeen numeroon 0295416194. Varmoista havainnoista voi ilmoittaa myös suoraan hätänumerron 112.

Kommentoi

Mainos

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme