Mainos
Mainos

Poliisi: Kadonnut Emil lähti Kappelilta kohti Mannerheimintietä – tässä vaiheessa ei epäillä rikosta

Koulujen päättäjäisyönä kadonnut Emil Nurmi, 20, on poliisin uusimpien tietojen mukaan todennäköisesti poistunut ravintola Kappelista Mannerheimintien suuntaan. 

Länsi-Uudenmaan poliisilaitos kertoo tiedotteessaan, ettei kohta viikko sitten kadonneen Emil Nurmen tapauksessa ei toistaiseksi epäillä rikosta. Poliisin mukaan Nurmi on poistunut Helsingin ravintola Kappelista ilmeisesti Pohjois-Esplanadia pitkin Mannerheimintien suuntaan.

Poliisi on tutkimustensa perusteella saanut käsityksen, että Nurmi ei ole poistunut ravintolasta lähtönsä jälkeen Helsingin kauppatorin tai Kolera-altaan suuntaan. 

Poliisi kertoo saaneensa runsaasti vihjeitä Nurmen katoamiseen liittyen. Vihjeitä käydään edelleen läpi, mutta toistaiseksi Nurmen olinpaikasta ei ole tietoa. 

Emil Nurmi katosi lauantain ja sunnuntain välisenä yönä viime viikonloppuna. Viimeisin havainto hänestä on 5.6. kello 1.43 lähetetty tekstiviesti.

Kaikista tapaukseen liittyvistä havainnoista tai tiedoista pyydetään ottamaan yhteys Länsi-Uudenmaan poliisilaitoksen Espoon rikostutkintaan.

Kommentoi

Mainos

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme