Mainos
Mainos

Poliisi kiitti sammuneen kaverinsa pelastanutta poikaa

Hämeenlinnan poliisi kiittää poikaa, joka ei jättänyt sammunutta kaveriaan vaan hälytti apua. Vaaratilanne syntyi, kun 16-17-vuotiaiden poikien porukka joi alkoholia eilisiltana Ahveniston urheilukeskuksessa. Kello 21:n aikaan yksi joukosta oli ottanut liikaa; hän kaatuili ja lopulta nukahti lumeen. Osa porukasta häipyi ja jätti pojan oman onnensa nojaan.

Yksi kaveri jäi kuitenkin paikalle ja hälytti apua. Hän myös odotti niin kauan paikalla, että poliisi ja sairasauto tulivat.

Lumeen nukahtanut poika oli poliisin mukaan jo jonkin verran kylmettynyt. Hänet kuitenkin saatiin ajoissa sairaalahoitoon. Pojalle ei ehtinyt tapahtua mitään vakavampaa, ja hän pääsi kotiin tänään.

-Ahveniston urheilukeskus on paikka, joka varsinkin kesäisin on nuorten suosiossa. Tähän aikaan vuodesta siellä ei myöhään illalla tai yöllä liiku juurikaan ihmisiä, joten pojan löytäminen olisi voinut jäädä aamuun. Silloin olisi ollut myöhäistä, pohti ylikonstaapeli Ilkka Iivari.

(MTV3-STT)

Kommentoi

Mainos

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme