Mainos
Mainos

Poliisi: Kolarisuman osalliset, ottakaa yhteyttä poliisiin

Poliisi kaipaa yhtä tietoja Lahdenväylällä perjantaina sattuneesta kolarisumasta. Poliisi pyytääkin nyt kaikkia niitä, jotka olivat jollain tavalla osallisena kolareissa ottamaan yhteyttä poliisiin.

– Meillä ei edelleenkään ole kaikkien rytäkässä olleiden yhteystietoja, oli se sitten pienempi tai suurempi rysäys, mikä kohdalle on sattunut, tutkinnanjohtaja, komisario Toni Uusikivi kertoo MTV3:n Uutisille.

Uusikivi muistuttaa, että yhteydenottopyyntöjen tarkoitus ei ole se, että päästäisiin sakottamaan jotakuta.

– Ihan ihmisten oikeusturvan ja toisaalta vakuutuksien kannalta toivomme näitä yhteydenottoja ja toki siksi, että saamme jonkinlaisen kokonaiskuvan tapahtuneesta, Uusikivi jatkaa.

Lahdentien kolarisumassa sattui myös yhden henkilön vakavaan loukkaantumiseen johtanut yliajo. Poliisi kaipaakin nyt etenkin tähän onnettomuuteen osallisten yhteydenottoja.

Yliajoon osallisina ovat olleet ainakin vaaleansininen pakettiauto ja tummansininen henkilöauto. Helsingin poliisi kaipaa yhteydenottoa erityisesti henkilöauton kuljettajalta tapahtumien selvittämiseksi.

Viime perjantaina Uudellamaalla sattui noin parisataa kolaria hankalan sään vuoksi. Suurimmat yksittäiset kolarisumat olivat Lahdentiellä, Hämeenlinnanväylällä ja Turunväylällä.

Kommentoi

Mainos

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme