Mainos
Mainos

Poliisi kuuli kolmatta miestä Valkealan kurdihäirinnästä

Kolmannen miehen osallisuutta ei pystytty osoittamaan ja hänet päästettiin vapaaksi. Poliisi on jatkanut kahden muun pidätetyn kuulusteluja.

Kouvolan poliisi on ottanut kiinni kolmannen miehen epäiltynä Valkealassa asuvan kurdiperheen kotirauhan rikkomisesta. Miestä kuulusteltiin tänään, mutta hänen osallisuudestaan tekoon ei saatu näyttöä. Mies päästettiin myöhemmin vapaalle jalalle.

Poliisi jatkoi myös kahden pidätettyinä olevan miehen kuulusteluja. Heidän mahdollisesta vangitsemisestaan päätetään huomenna.

Kurdiperhettä vastaan kohdistetun iskun motiivista ei ole täyttä selvyyttä. Rikoskomisario Juha Paukkusen mukaan juttuun liittyy rasististen asenteiden lisäksi runsas alkoholin käyttö.

Joukko miehiä vahingoitti kirkonkylän keskustassa asuvan kurdiperheen omakotitaloa lauantaina vastaisena yönä. Talon ikkunoita rikottiin ja ovesta pyrittiin sisään kirveen avulla. Perheen isä ja poika puolustautuivat hyökkääjiä vastaan pesäpallomailoin.

(MTV3-STT)

Kommentoi

Mainos

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme