Mainos
Mainos

Poliisi kuullut kymmeniä Evijärven surmasta

Lapuan poliisi tekee huomenna päätöksen 20-vuotiaan pohjalaismiehen vapauttamisesta tai esittämisestä vangittavaksi. Poliisi myöntää jonkinlaisen yhteyden uhrin ja pidätetyn välillä.

Lapuan poliisi on kuullut kymmeniä ihmisiä Evijärvellä sunnuntain vastaisena yönä tapahtuneesta nuoren tytön surmasta.

Jutussa on pidätettynä alle 20-vuotias pohjalaismies.

Tutkintaa johtava rikoskomisario Sakari Palomäki ei halua vielä tutkinnan tässä vaiheessa kommentoida, onko todistajien kuulemisessa tai teknisessä tutkinnassa tullut esiin seikkoja, jotka todentavat pidätetyn yhteyden 16-vuotiaan jepualaistytön surmaan.

Vaikka Palomäki myöntää jonkinlaisen yhteyden uhrin ja pidätetyn välillä, hän ei suostu vahvistamaan julkisuudessa esiintyneitä tietoja, että molemmat olisivat opiskelleet samassa oppilaitoksessa Pietarsaaren Optima-kauppaoppilaitoksessa.

Tutkinnan johtaja on niukkasanainen myös muista tapaukseen liittyvistä yksityiskohdista kuten surmatavasta tai siitä, onko surmaamisessa käytetty jotain välinettä ja onko surmapaikka sama kuin ruumiin löytöpaikka.

Lapuan poliisin pitää tehdä päätös pidätetyn vapauttamisesta tai hänen esittämisestään vangittavaksi huomenna puoleen päivään mennessä. Palomäki ei tänään iltapäivällä halunnut arvioida, mitä poliisi huomenna käräjäoikeudelle esittää.

(MTV3-STT)

Kommentoi

Mainos

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme