Mainos
Mainos

Poliisi lisää yhteistyötä etnisten yhteisöjen kanssa

Poliisi lisää yhteistyötä ja vuorovaikutusta etnisten yhteisöjen kanssa. Poliisihallitus on perustamassa foorumin, jonka tarkoituksena on lisätä poliisin ja etnisten yhteisöjen yhteistyötä erityisesti syrjinnän ja rasismin ehkäisyssä.

- Haluamme tarjota keskusteluympäristön, jossa on mahdollista keskustella ja tuoda esiin poliisin toimialaan kuuluvia asioita. Pidän erittäin tärkeänä suoran ja avoimen keskusteluyhteyden luomista poliisin ja etnisten yhteisöjen välille, sanoo poliisiylijohtaja Mikko Paatero.

Poliisiylijohtaja korostaa yhteistyön merkitystä yhteiskunnan kielteisten ilmiöiden, kuten rasismin, viharikosten ja syrjinnän torjunnassa.

- Toivomme, että ongelmat nousisivat esiin, jotta niihin voitaisiin puuttua mahdollisimman varhaisessa vaiheessa.

Yhteistyöfoorumin toimikausi alkaa elokuussa ja se kokoontuu vuosittain kolme kertaa.

(MTV3 - STT)

Kommentoi

Mainos

MTV käyttää palveluissaan evästeitä tarjotakseen paremman käyttökokemuksen. Pyydämme sinua perehtymään uudistuneeseen tietosuoja- ja evästekäytäntöömme, joka on saatavissa osoitteessa www.mtv.fi/yritys/tietosuoja.

Hyvä asiakkaamme, tarjotaksemme teille entistä parempaa palvelua olemme päivittäneet MTV:n palveluiden käyttöehtoja. Voitte perehtyä ehtoihin, jotka ovat saatavissa osoitteessa www.mtv.fi/yritys/kayttoehdot