Mainos
Mainos

Poliisi lopetti teekkareiden ilonpidon lyhyeen

Espoon teekkarit ottivat varaslähdön vapun viettoon keskiviikon vastaisena yönä. Poliisi joutui puuttumaan liian railakkaaksi käyneeseen juhlintaan.

- Hätäkeskukseen tuli yhden aikaan yöllä useita ilmoituksia kovasta melusta, ja teekkarikylään Otaniemeen lähetettiin useita poliisipartioita, kertoo komisario Petri Lillvis.

Teekkarit olivat rakentaneet ilmeisen toimivan äänentoistojärjestelmän asuntola-alueelleen, sillä melusta valitettiin useitten kilometrien päästä.

- Eräskin rouva soitti Leppävaarasta ja kertoi päässeensä nukkumaan vasta kolmen aikaan yöllä. Hän kuvaili melua niin, että se oli kuin naapurista olisi kuulunut.

Mustamaijan kyytiin lähti kolme opiskelijaa, jotka olivat nauttineet liiaksi miestä väkevämpää. Lillvis arvelee, että he ovat jo päässeet jatkamaan vapunviettoaan.

Poliisi vierailee vapun seutuvilla useinkin teekkarikylässä, mutta muuten virkavalta ja tulevaisuuden toivot tulevat hyvin toimeen keskenään.

(MTV3-STT)

Kommentoi

Mainos

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme