Mainos
Mainos

Poliisi: Myllylän kuolinsyy selviää ruumiinavauksessa

Poliisin mukaan entisen huippuhiihtäjän Mika Myllylän kuolemaan ei epäillä liittyvän rikosta. Kuolemaa tutkitaan rikosylikomisario Teemu Heikkisen mukaan normaalina kuolemansyyn tutkintana.

– Lopullinen kuolinsyy selviää tutkimusten jälkeen ja keskeistä siinä on oikeuslääketieteellinen ruumiinavaus.

Heikkisen mukaan Myllylä löydettiin asunnostaan Kokkolasta tänään aamupäivällä noin kello 11:n aikoihin. Asiasta tuli ilmoitus sivulliselta. Myllylä oli ollut asunnossaan yksin, kun hänet löydettiin.

Heikkinen ei halua kertoa enempää yksityiskohdista, mutta hän kuitenkin haluaa katkoa huhuilta siipiä. Ampuma-aseella ei ole hänen mukaansa mitään tekemistä tapauksen kanssa.

– Monenlaisia villejä huhuja on ilmaantunut, väitetyillä ampumishommilla ja tällä tapauksella ei ole mitään yhteyttä keskenään, Heikkinen sanoo.

Myllylä oli viimeksi julkisuudessa, kun hän kertoi epon käytöstään STT:n dopingjupakassa.

41-vuotias Myllylä oli yksi menestyneimmistä suomalaisista hiihtäjistä. Hän voitti urallaan yhdeksän MM-mitalia ja olympiakultaa, ennen kun jäi kiinni dopingtesteissä Lahden MM-hiihdoissa vuonna 2001.

Suru-uutinen kosketti monia - katso video MTV3 Katsomosta (Tulosruutu 5.7.2011)

Katsomo-video ei ole saatavilla

Myllylän traaginen tarina - katso video MTV3 Katsomosta (Tulosruutu 5.7.2011)

Katsomo-video ei ole saatavilla

Kokkola järkyttyi kuolinuutisesta - katso video MTV3 Katsomosta (Kymmenen uutiset 5.7.2011)

(MTV3 – STT)

Kommentoi

Mainos

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme