Mainos
Mainos

Poliisi: Nainen poisti hiihtäjän kadonnut-ilmoitukset

Poliisi etsii naista, jonka nähtiin poistavan Ylläksellä hiihtämään kadonneesta naisesta kertovia kadonnut-ilmoituksia.

Aamulehti kertoi eilen, että viime viikon torstaina kadonneesta turkulaisesta Marja-Leena Salmisesta kauppoihin ja latujen varsille jätettyjä kadonnut-ilmoituksia oli revitty pois.

- On tiedossa, että naishenkilö oli poistanut ilmoituksia katoamisen alkupäivinä. Hänen henkilöllisyytensä ei ole poliisin tiedossa. Olemme kiinnostuneita, kuka hän on ja miksi hän repi ilmoitukset, kertoo komisario Veijo Anunti Peräpohjolan poliisin Kittilän asemalta.

Anunti kertoi STT:lle, että kun naiselta oli kysytty, onko kadonnut löytynyt, hän oli vastannut myöntävästi.

Repijän tuntomerkit tiedossa

Silminnäkijöiden mukaan kadonnut-ilmoituksia repinyt nainen on tummahiuksinen ja 40-50-vuotias. Hän oli pukeutunut tummanpunaiseen ulkoilupukuun. Poliisi pyytää naisesta jotain tietäviä soittamaan numeroon 0400 292 080.

Myöhemmin jätetyt ilmoitukset hiihtäjän katoamisesta ovat Anuntin mukaan saaneet olla rauhassa.

Viimeinen havainto 65-vuotiaasta Salmisesta tehtiin katoamispäivänä 31.3. Kukastunturilla kello 14 aikaan. Tämän jälkeen naiseen ei ole saatu yhteyttä. Poliisi pitää yhä todennäköisempänä, että hän on lähtenyt Lapista muualle. Rikoksenkaan mahdollisuutta ei silti ole täysin suljettu pois.

Lue myös:

Kommentoi

Mainos

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme