Mainos
Mainos

Poliisi: Nuorten ajamisessa nähtävissä valitettava trendi

Nuorten kuljettajien lisääntyvät liikenneonnettomuudet huolestuttavat myös liikkuvan poliisin apulaispäällikköä Heikki Koskimaata.

– Itse asiassa tämä on valitettava trendi. Nuorten tekemät liikennerikokset ja onnettomuudet ovat lisääntyneet huolestuttavasti viime aikoina, Koskimaa kertoo.

Hänen mukaansa kasvaneiden onnettomuuksien määrää selittää nuorten asenneongelmat sekä kesäkausi, jolloin nopeudet kasvavat. Apulaispäällikön mukaan poliisi puuttuu ongelmaan monin keinoin.

– Tiedotamme oikeille kohderyhmille. Liikennevalvontaan on satsattava ja suunnattava vähenevät voimavarat oikeisiin paikkoihin.

– Aika paljon onnettomuuksistahan tapahtuu yöaikaan ja merkittävimpinä juhlapäivinä voimavaroja kohdistetaan yöhön, kuten juhannuksena.

Ajantasaista tietoa nuorten tämän kesän onnettomuuksista ei ole saatavilla.

Kommentoi

Mainos

MTV käyttää palveluissaan evästeitä tarjotakseen paremman käyttökokemuksen. Pyydämme sinua perehtymään uudistuneeseen tietosuoja- ja evästekäytäntöömme, joka on saatavissa osoitteessa www.mtv.fi/yritys/tietosuoja.

Hyvä asiakkaamme, tarjotaksemme teille entistä parempaa palvelua olemme päivittäneet MTV:n palveluiden käyttöehtoja. Voitte perehtyä ehtoihin, jotka ovat saatavissa osoitteessa www.mtv.fi/yritys/kayttoehdot