Mainos
Mainos

Poliisi paljastanut ihmiskuljetusliigan

Kaksi korelaismiestä on vangittu epäiltyinä laittoman maahantulon järjestämisestä. Ihmiskuljettajat jäivät kiinni vajaan viikon välein Helsingissä ja Vaalimaalla.

Poliisi on vanginnut kaksi korealaismiestä, joita epäillään laittoman maahantulon järjestämisestä. Miesten epäillään kuuluvan järjestäytyneeseen rikollisryhmään.

Toinen miehistä jäi kiinni Helsingissä 9. heinäkuuta, kun hän tuli Pietarista samalla aluksella kuin kaksi väärennettyjen Korean passien avulla liikkunutta kiinalaisnaista.

Naisten oli tarkoitus jatkaa matkaansa Italiaan.

Tutkinnassa kävi ilmi, että mies kuului samaan rikollisryhmään kuin vajaata viikkoa aiemmin Vaalimaan raja-asemalla kiinni jäänyt korealaismies.

Tämä oli yrittänyt tuoda kolme kiinalaisnaista Suomeen väärennetyillä Korean passeilla. Hänen epäillään myös onnistuneen kesäkuisessa yrityksessään salakuljettaa yksi kiinalaisnainen Suomen kautta Italiaan.

(MTV3-STT)

Kommentoi

Mainos

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme