Mainos
Mainos

Poliisi pidätti Porin ryöstömurhasta epäillyt

Poliisi on pidättänyt kaksi miestä todennäköisin syin epäiltynä Porissa maanantaina tapahtuneesta ryöstöstä, jonka yhteydessä paikkakuntalainen liikkeenharjoittaja ammuttiin.

Toinen pidätetyistä on vuonna 1972 syntynyt porilainen ja toinen vuonna 1961 syntynyt ulvilalainen. Rikoskomisario Erik Salonsaaren mukaan molemmilla on pitkä rikoshistoria. He ovat syyllistyneet lähinnä omaisuusrikoksiin, eivät vakaviin väkivaltarikoksiin. Salonsaaren mukaan ei vielä ole varmaa, tunsivatko epäillyt ja uhri toisensa entuudestaan.

Poliisi on saanut runsaasti yleisövihjeitä tapauksesta. Havaintoja rikokseen mahdollisesti liittyvän Ford Sierran liikkeistä on kuitenkin tullut niukasti. Poliisia kiinnostavat auton liikkeet erityisesti maanantain vastaisen yön ja aamun ajalta.

Porilainen vuonna 1954 syntynyt mies sai varhain maanantaiaamuna surmansa kahden miehen tunkeuduttua Koivistonluodossa sijaitsevaan omakotitaloon. Talossa asuva pariskunta oli ryöstöhetkellä asunnossa aamupuuhissaan. Liikkeenharjoittajalla syntyi kommandopipoihin ja sinisiin haalareihin varustautuneiden miesten kanssa käsikähmä, joka johti ampumiseen. Saaliikseen ryöstäjät saivat huomattavan summan käteistä rahaa. Nainen selvisi tapauksesta ilman pahoja fyysisiä vammoja. Poliisi tutkii tapausta törkeänä ryöstönä ja murhana.

(MTV3-STT)

Kommentoi

Mainos

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme