Mainos
Mainos

Poliisi piiritti haulikkomiestä Tampereella

Poliisi ei joutunut kuitenkaan käyttämään tilanteen laukaisemiseen voimakeinoja.

Poliisi piiritti haulikolla ampunutta miestä Tampereella varhain aamulla. Mies linnoittautui omaan asuntoonsa, josta hänet saatiin ulos vasta neuvottelujen jälkeen. Kukaan ei loukkaantunut välikohtauksessa.

Pirkanmaan hätäkeskus sai ilmoituksen Tasanteen kaupunginosassa uhkailleesta miehestä noin viiden aikaan aamulla. Saavuttuaan paikalle poliisipartio kuuli haulikon laukauksen. Silminnäkijöiden mukaan mies oli mennyt asuntoonsa sisälle.

Paikalle hälytettiin lisää poliisipartioita ja alue eristettiin. Poliisi sai mieheen puhelinyhteyden noin kello 7.30. Puhuttelun tuloksena mies tuli ulos asunnosta ja hänet otettiin kiinni. Poliisi ei joutunut käyttämään tilanteessa voimakeinoja.

Mies oli ollut asunnossa yksinään.

Poliisi kertoo, että mies on alustavassa puhuttamisessa myöntänyt ampuneensa haulikolla ilmaan. Mies päätyi ammuskelemaan sen jälkeen, kun hän oli riidellyt taloyhtiön grillijuhlissa muun seurueen kanssa. Kiinni otettaessa mies oli humalassa.

(MTV3-STT)

Kommentoi

Mainos

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme