Mainos
Mainos

Poliisi pitää Keravan henkirikoksia selvitettyinä

Poliisi esittää tänään 17-vuotiasta poikaa vangittavaksi Keravan viimeaikaisista henkirikoksista. Poliisi epäilee hänen ja jo aiemmin huostaan otetun 14-vuotiaan pojan syyllistyneen näihin rikoksiin. Nuorempi poika ei kuitenkaan ikänsä perusteella joudu teostaan rikosoikeudelliseen vastuuseen.

Myös tyttöjä on ollut eri kokoonpanoissa lähinnä mukana tai lähistöllä eri tekojen aikaan niin, että he ovat tulleet niistä tietoisiksi. Eilen poliisi jatkoi tutkimuksiaan mm. ennallistamalla tapahtumia alkuperäisillä paikoilla. Nuorten epäillään surmanneen ja ryöstäneen 57-vuotiaan miehen sunnuntain vastaisena yönä. Lisäksi heitä epäillään 65-vuotiaan miehen taposta ja 75-vuotiaan naisen ryöstöyrityksestä tiistaiaamuna.

Ryöstöyrityksen kohteeksi joutunut nainen pääsi sairaalasta kotiin keskiviikkona. Nuorten epäillään syyllistyneen lauantain ja tiistain välisenä aikana myös muihin rikoksiin, kuten käsilaukkujen ja lompakon sieppaukseen, varkauteen, näpistyksiin sekä yleiseen ilkivaltaan.
(STT)

Kommentoi

Mainos

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme