Mainos
Mainos

Poliisi pitää repijänaisen selitystä uskottavana

Poliisi pitää uskottavana Marja-Leena Salmisen kadonnut-ilmoituksen repineen naisen selitystä.

Keskisuomalainen nainen oli repinyt Ylläksellä kaupan seinältä poliisin laittaman ilmoituksen, jossa kysyttiin tietoja hiihtoreissulla kadonneesta Salmisesta.

Tutkinnanjohtaja Veijo Anunti ei epäile ilmoituksen naisen olevan katoamisen kanssa tekemisissä.

Poliisin mukaan naisen tutut olivat nähneet etsintäpartion palanneen, ja tuoneen naisen mukanaan. Tulkinta oli, että Salminen olisi löytynyt.

Tutut kertoivat näkemästään keskisuomalaiselle naiselle. Hän oli tapahtuneesta järkyttynyt, koska tunsi Salmisen ulkonäöltä aiemmilta vuosilta Ylläksen-lomilta.

Hän oli mennyt pian sen jälkeen kauppaan, nähnyt ilmoituksen ja repinyt sen spontaanisti pois, koska hän luuli kadonneen löytyneen.

- Tiedotimme tuosta ilmoituksen poistamisesta rajusti ja toimme julkisuuteen. Hyvä että teimme näin, sillä nyt tältä huhulta saatiin siivet poikki ja vahvistettua, että tällä tapahtumalla ei ole mitään tekemistä Marja-Leena Salmisen katoamisen kanssa, sanoo Anunti.

– Aluksi pidin outona, että joku repii poliisin laittaman ilmoituksen, mutta kun puhuin naisen kanssa, ymmärsin. Pidän hänen selitystään uskottavana. Olemme kuulleet naista, mutta emme kuulustelleet, sanoo Anunti.

Hän kertoo katoamisen yllä liikkuvan paljon huhuja, ja vääräksi todettuja tietoja kadonneen löytymisestä on tullut myös muilta suunnilta.

(MTV3)

Kommentoi

Mainos

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme