Mainos
Mainos

Poliisi: Polttopullo räjäytettiin autossa tahallaan

Vihdin poliisi uskoo, että polttopullo räjäytettiin tahallaan henkilöautossa Nummelassa maanantaina. Todennäköisesti oli myös tarkoitus vahingoittaa ihmisiä. Asia on varmistumassa kuulusteluissa.

Poliisin mukaan takapenkillä istunut mies sytytti tulitikun tai tupakan avulla sytytyslangan, joka johti palavaa nestettä sisältävään pulloon. Autossa olleet muut kolme miestä huomasivat kuitenkin sytytyslangan palavan.

Auto tuhoutui tulipalossa täysin. Räjäyttäjäksi epäillyn lisäksi kaksi muuta seurueeseen kuulunutta miestä saivat vammoja. Epäilty on tänään ollut sairaalassa pidätettynä ja valvonnan alaisena, mutta hänkin päässee pian kotihoitoon.

Poliisi on lähettänyt vangitsemisvaatimuksen Hyvinkään käräjäoikeudelle. Teon motiivi on yhä epäselvä, koska epäilty ei ole kertonut tilanteesta kovinkaan paljoa.

Autoseurue oli tuttu keskenään, ja se oli tullut Vihtiin katsomaan kahden miehen tuttavia. Räjähdys tapahtui hetken kuluttua siitä, kun auto oli tullut paikalle.

(MTV3-STT)

Kommentoi

Mainos

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme