Mainos
Mainos

Poliisi: Siilitien liikenneturma johtui ehkä sairauskohtauksesta – ei viitteitä tahallisuudesta

Siilitien neljä ihmistä sairaalahoitoon saattanut liikenneturma saattoi johtua sairauskohtauksesta, sanoo poliisi tiedotteessaan. 

Poliisi sai hälytyksen Helsingin Siilitielle iltapäivällä kello 13.45. Siellä auto oli ajautunut jalkakäytävälle törmäten matkalla jalkakäytävällä oleviin ihmisiin ja hetkeä myöhemmin pysäköintialueen tuntumassa oleviin autoihin.

Alustavissa tutkimuksissa on käynyt selville, että onnettomuusauton hieman yli 30-vuotias mieskuljettaja oli mahdollisesti saanut sairaskohtauksen ja menettänyt kuljettamansa ajoneuvon hallinnan.

Hänen kuljettamansa henkilöauto oli törmännyt jalkakäytävällä ainakin neljään ihmiseen, jotka on viety tapahtumapaikalta sairaalaan. Sairaalahoidossa on myös onnettomuusajoneuvon kuljettaja. 

Ihmisiin törmäämisen jälkeen auto oli jatkanut matkaa suhteellisen kovalla nopeudella törmäten ainakin seitsemään pysäköityyn autoon. Autoista ainakin kaksi vaurioitui pahoin.

Poliisin alustavissa tutkimuksissa ei ole todettu viitteitä tahallisuudesta tai päihteistä. Poliisi jatkaa onnettomuuden tutkintaa.

Kommentoi

Mainos

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme