Mainos
Mainos

Poliisi: Tammelan vakava kolari vaati kahden ihmisen hengen

Tammelassa eilen sattuneessa henkilöauton ja puoliperävaunuyhdistelmän kolarissa on menehtynyt kaksi ihmistä. Molemmat menehtyneet olivat henkilöautossa kolarin tapahtuessa.

Polisii sai tiistaina ilmoituksen henkilöauton ja puoliperävaunuyhdistelmän välisestä kolarista Tammelassa Saarilantien risteyksen lähellä.

Polisiin mukaan ulkomaan kilvissä oleva puoliperävaunuyhdistelmä oli tullut Turun suunnasta kohti Hämeenlinnaa. Hämeenlinnan suunnasta tullut henkilöauto oli toistaiseksi tuntemattomasta syystä ajautunut vastaan tulevien kaistalle ja törmännyt puoliperävaunuyhdistelmän keulaan.

Henkilöauton kuljettaja ja matkustaja menehtyivät liikenneonnettomuudessa välittömästi. Menehtyneet ovat noin 60-vuotiaita mieshenkilöitä.

Ajoneuvoyhdistelmää kuljettanut mieshenkilö loukkaantui onnettomuudessa lievästi.

Poliisi jatkaa liikenneonnettomuuden tutkintaa suorittamalla teknistä tutkintaa ja kuulustelemalla ajoneuvoyhdistelmän kuljettajaa sekä todistajia.

Kommentoi

Mainos

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme