Mainos
Mainos

Poliisi: Tampereen Kullervonkadun rajusta kerrostalopalosta rikostutkinta

Tampereella Tammelan kaupinginosassa Kullervonkatu 20:ssa syttyi viime yönä 18.4.2017 kello 3.20 asuntopalo, jonka johdosta useita kerrostalon huoneistoja jouduttiin evakuoimaan, tiedottaa Sisä-Suomen poliisi. 

Palo on saanut alkunsa talon kolmannen kerroksen huoneistosta, jossa asuva iäkäs mies oli pyrkinyt omatoimisesti sammuttamaan paloa.

Poliisi on suorittanut pelastuslaitoksen asiantuntijoiden kanssa palonsyyn tutkintaa ja päätynyt käynnistämään asiassa rikostutkinnan. Asunnon haltijan on syytä epäillä toimineen palon syttymishetkellä huolimattomasti.

Asunnon haltija vietiin tapahtumapaikalta sairaalahoitoon, missä hän on edelleen. Häntä ei ole voitu kuulla asiaan, jonka johdosta poliisi ei tuo julkisuuteen palon syttymissyystä selvinneitä seikkoja tämän yksityiskohtaisemmin, kertoo Sisä-Suomen poliisi tiedotteessaan. 

Tulipalossa loukkaantui vakavammin ainoastaan kyseisen asunnon haltija.

Poliisi ottaa yhteyttä talon asukkaisiin vahinkojen selvittämiseksi vapun jälkeisellä viikolla.

Kommentoi

Mainos

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme