Mainos
Mainos

Poliisi teki ison heroiinitakavarikon

Helsingin huumepoliisi teki viime perjantaina ison heroiinitakavarikon. Huumeliigaan liittyy suomalaisia, virolaisia ja vietnamilaisia. Poliisin oli jäljittänyt liigaa kuukausia.

Takavarikko tehtiin Herttoniemen urheilukentän parkkipaikalla, jonne poliisit olivat seuranneet epäiltyä. Mieheltä löytyi 1,6 kiloa heroiinia. Katukaupassa arvo olisi ollut noin kolme miljoonaa markkaa, siitä olisi saanut 30-40 000 kerta-annosta. Poliisi uskoo, että takavarikko tuntuu jonkin aikaa pääkaupunkiseudun huumemarkkinoilla.

Rikosylikomisario Jari Aarnio Helsingin huumepoliisista kertoo, että poliisi on seurannut jo pitkään tiettyjä henkilöitä, joiden epäillään käsittelevän suurempia määriä heroiinia. Mukana vietnamilaisia, virolaisia ja suomalaisia. Päätekijät ovat kuitenkin suomalaisia, joilla on pitkä huumerikostausta. Vangittuna on useita henkilöitä.

Aarnion mukaan näyttää sieltä, että huumeet ovat tulleet Venäjältä Viron kautta. Tutkinnan yhteydessä on takavarikoitu myös useita kiloja amfetamiinia. Lisäksi on selvinnyt, että aiemmin Suomeen on tuotu useta amfetamiinikiloja ja satoja grammoja heroiinia. Näitä ei ole saatu takavarikoitua.

(MTV3)

Kommentoi

Mainos

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme