Mainos
Mainos

Poliisi toivoo aitaa Kokemäenjoen rannalle

Porin poliisi toivoo aitaa Kokemäenjoen rannalle, jossa viisivuotiaan Anton Engholmin hukkumistapaus sattui.

Viisivuotiaan Anton Engholmin hukkumistapauksen jälkeen Porin poliisi on ilmaissut huolestuneisuutensa lasten turvallisuudesta näiden liikkuessa silta-arkulla Kokemäenjoen rannassa.

Silta-arkulla ei ole suoja-aitausta, joten siltä horjahtaessa voi helposti pudota jokeen. Poliisi haluaa, että vanhemmat pitäisivät huolta lastensa turvallisuudesta. Polisiin mukaan lapsia ei ole turvallista päästää yksin silta-arkulle. Poliisi toivookin, että silta-arkulle saataisiin aita mahdollisimman pian.

Veneilijät löysivät päiväkodista kadonneen ja Kokemäenjokeen hukkuneen porilaisen Antonin torstaina 17. kesäkuuta.

Antonin katoamispäivän tapahtumista tiedetään muun muassa, että tuntomerkkeihin sopiva poika oli nähty samana päivänä katsomassa silta-arkulta veteen Konepajanrannassa.

Antonia on muistettu tuomalla silta-arkulle runsaasti kynttilöitä, kukkia ja muistokirjoituksia. Paikalla vierailee päivittäin runsaasti ihmisiä.

(MTV3-STT)

Kommentoi

Mainos

MTV käyttää palveluissaan evästeitä tarjotakseen paremman käyttökokemuksen. Pyydämme sinua perehtymään uudistuneeseen tietosuoja- ja evästekäytäntöömme, joka on saatavissa osoitteessa www.mtv.fi/yritys/tietosuoja.

Hyvä asiakkaamme, tarjotaksemme teille entistä parempaa palvelua olemme päivittäneet MTV:n palveluiden käyttöehtoja. Voitte perehtyä ehtoihin, jotka ovat saatavissa osoitteessa www.mtv.fi/yritys/kayttoehdot