Mainos
Mainos

Poliisi tutkii alaikäisiin tyttöihin kohdistunutta seksuaalirikossarjaa

Keskusrikospoliisi tutkii rikossarjaa, jossa on haettu alaikäisiä tyttöjä seksiseuraksi Internetin keskustelupalstoilta. Jutussa on vangittu varsinaissuomalainen mies, jota epäillään mm. raiskauksesta ja lasten seksuaalisesta hyväksikäytöstä. Vangittua, alle 30-vuotiasta miestä epäillään mm. törkeästä raiskauksesta sekä lasten seksuaalisista hyväksikäytöistä ja niiden yrityksistä.

Vangittu mies on etsinyt 12-15-vuotiaita tyttöjä Internetin keskustelu- ja seuranhakukanavilta. Saatuaan henkilökohtaisen kontaktin tyttöihin mies on johdatellut keskustelun seksiin ja seksifantasioihin. Hän on myös pyytänyt tyttöjä lähettämään itsestään alastonkuvia luvaten mahdollisuutta mallin töihin.

Jos tytöt eivät ole olleet halukkaita henkilökohtaiseen tapaamiseen, mies on painostanut heitä siihen mm. uhkaamalla laittaa saamansa valokuvat Internetin kautta julkiseen levitykseen sekä väittämällä aikovansa julkaista tyttöjen kirjoittamiaseksifantasiajuttuja oikeilla nimillä Internetissä tai koulun ilmoitustaululla.

Rikolliset teot ajoittuvat vuosille 1999-2001. Ilmitulleet hyväksikäytöt ovat tapahtuneet Etelä-Suomen ja Länsi-Suomen lääneissä. Rikostapauksia on kaikkiaan kymmenkunta.

(MTV3)

Kommentoi

Mainos

MTV käyttää palveluissaan evästeitä tarjotakseen paremman käyttökokemuksen. Pyydämme sinua perehtymään uudistuneeseen tietosuoja- ja evästekäytäntöömme, joka on saatavissa osoitteessa www.mtv.fi/yritys/tietosuoja.

Hyvä asiakkaamme, tarjotaksemme teille entistä parempaa palvelua olemme päivittäneet MTV:n palveluiden käyttöehtoja. Voitte perehtyä ehtoihin, jotka ovat saatavissa osoitteessa www.mtv.fi/yritys/kayttoehdot