Mainos
Mainos

Poliisi tutkii tuhotyönä: Entinen VR:n talo paloi Imatralla

Rikosylikomisario Tuomo Välimaan mukaan palo on syttynyt räjähdyksenomaisesti ja se tuhosi täysin aiemmin VR:n käytössä olleen puutalon.

Aiemmin VR:n käytössä ollut iso puinen talo tuhoutui tulipalossa tänään illalla Imatralla. Poliisi tutkii paloa tuhotyönä. Yksikerroksinen talo oli ollut aiemmin VR:n omistuksessa asuinkäytössä, mutta sen jälkeen useampia vuosia tyhjillään, kertoi palomestari Arto Suomalainen Etelä-Karjalan pelastuslaitoksesta.

Poliisi pyytää ilmoittamaan mahdollisista silminnäkijähavainnoista Imatran poliisiin puhelinnumeroon 05 7323602. Hälytys palosta tuli kello 18.40:n aikaan.

- Noin kello18:n aikaan rakennuksesta oli kuultu jonkinlainen pamahdus, kertoo Etelä-Karjalan päällystöpäivystäjä rikosylikomisario Tuomo Välimaa.

Asemakadulla sijainnut noin 30 metriä pitkä ja 10 metriä leveä rakennus oli suhteellisen iso; siinä oli neljä savupiippua.

-Palo on syttynyt aika räjähdyksenomaisesti: palokunnalla oli matkaa kohteeseen suoraan asemalta vajaat kaksi kilometriä, ja rakennus oli paikalle tultaessa täyden palamisen vaiheessa.

Lähitalon asukkaat tekivät hälytyksen, ja sammuttajien tehtäväksi jäi lähinnä varmistaa, ettei palo levinnyt muualle. Jälkisammutus- ja vartiointi jatkui yöhön.

Palon takia katkaistiin sähkön tulo lähellä oleviin rautatien ajolankoihin varmuuden vuoksi puolen tunnin ajaksi. Sammutustöissä oli seitsemän yksikköä.

(MTV3-STT)

Kommentoi

Mainos

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme