Mainos
Mainos

Poliisi valvoo HD-tapaamista Jämsässä

Jämsässä, Himoksella tänään alkanut Harley Davidson-harrastajien tapaaminen on alkanut rauhallisissa merkeissä.

Poliisi valvoo Jämsässä alkanutta Harley-Davidson -harrastajien tapaamista kuin rockfestareita konsanaan. Suurin huolenaihe on liikenteen sujuminen, sillä ensimmäistä kertaa Suomessa järjestettävä Super Rally tuo Himokselle arviolta 3500 moottoripyörää.

Jämsän poliisista kerrotaan, että Himoksella keskitytään liikenteen ohjaamiseen sekä tavanomaiseen suuren yleisötapahtuman järjestyksenpitoon. Poliisin mukaan paikalla voi olla myös rikollisjärjestöiksi luettavien moottoripyöräjengiläisten jäseniä. Erityisempiä ratsioita ei kuitenkaan tehdä.

Motoristit ovat saapuneet sateen vuoksi Himokselle ennakoitua rauhallisempaan tahtiin. Ruuhkaisin päivä lienee huomenna ja paluuliikenteen vilkkaimmaksi päiväksi arvioidaan sunnuntaita.

Kansainvälinen Super Rally pidetään 25. kerran. Tapahtuman järjestelyistä vastaa yli tuhannen jäsenen Harley-Davidson Club Finland ry.

KRP löytänyt varastettuja pyöriä

Keskusrikospoliisi on tutkinut tällä viikolla Turun ja Helsingin satamien kautta Suomeen saapuneita moottoripyöriä. Kyse ei ole HD-harrastajien valvonnasta, vaan varastettujen pyörien tai pyörän osien etsimisestä.

Harley-Davidsoneja varastetaan maailmalla suuria määriä, suhteessa enemmän verrattuna muihin merkkeihin. Poliisi on tähän mennessä löytänyt jäänyt kuusi varastettua moottoripyörää.
(MTV3-STT)

Kommentoi

Mainos

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme