Mainos
Mainos

Poliisi valvoo tehostetusti liikennettä

Tehostettu valvonta keskittyy nopeuksien ja turvalaitteiden käytön seurantaan. Lisäksi poliisi puhalluttaa teillä liikkujia.

Poliisi valvoo liikennettä tehostetusti tällä viikolla. Valvontaviikko on osa poliisin valtakunnallista liikenneturvallisuustoimintasuunnitelmaa, ja se toteutetaan yhtä aikaa kaikissa Pohjoismaissa.

Sisäministeriön mukaan tehovalvonta keskittyy nopeuksien ja turvalaitteiden, kuten turvavöiden käytön seurantaan. Lisäksi poliisi puhalluttaa teillä liikkujia.

Ylikomisario Heikki Seppä muistuttaa, että kevään näennäisesti hyviin keliolosuhteisiin ei pidä tuudittautua, sillä liikenneturmien määrä alkaa nousta usein juuri toukokuussa.

- Mitä pidemmälle kesää kohti mennään, sitä enemmän onnettomuudet kasvavat. Toukokuu on jo aika korkeiden onnettomuuksien lukuja ja sitten kesä-, heinä-, ja elokuu yleensä pahimpia, Seppä toteaa.

Sepän mukaan myös rattijuopumusluvut kasvavat sitä mukaan, mitä pidemmälle kesä etenee.

Tehovalvonta jatkuu aina helluntaipäivään eli 15. toukokuuta asti.

(MTV3)

Kommentoi

Mainos

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme