Mainos
Mainos

Poliisi varoittaa pahenevasta kelistä

Nainen sai surmansa autojen yhteenajossa.

Liikkuva poliisi varoittaa pahenevasta liikennekelistä. Auton rengas ei pidä kunnolla lauhtuvassa säässä huurtuvalla tienpinnalla. Liukkautta lisää tien päälle satanut kevyt lumi. Etelä-Suomen läänin alueella tuli aamun tunteina tietoon nelisenkymmentä kolaria.

Yksi henkilö kuoli Itäväylällä Vantaalla tapahtuneessa turmassa. Nainen sai surmansa ja toinen loukkaantui kahden henkilöauton kolarissa Itäväylällä Vantaalla. Mustavuoren kohdalla klo 7.40 sattunut onnettomuus hidasti liikennettä aamun ruuhka-aikaan.

Keski-ikäinen nainen oli tullut autolla Porvoon suunasta länteen päin, kun hän menetti jostain syystä autonsa hallinnan. Auto suistui vastaan tulevan liikenteen kaistan puolelle ja törmäsi keula edellä Helsingistä päin tulleen henkilöauton keulaan. Nainen sai surmansa törmäyksessä; lisäksi Helsingistä päin tullutta autoa kuljettanut toinen nainen loukkaantui yhteenajossa.

Helsingistä päin tuli paikalle vielä samaan häsäkkään henkilöauto, jonka kuljettaja pystyi kuitenkin nopeasti reagoimalla väistämään turma-autoja. Hän ohjasi autonsa tien oikean puoleiselle penkalle ja selvisi vammoitta. Autoon tuli pieniä vaurioita.

-Tie oli täysin jäinen ja pinnalla oli irtolunta. Liikenne oli poikki noin puoli tuntia, jonka jälkeen liikenne kulki yhtä kaistaa pitkin noin 25 minuuttia, kerrottiin Vantaan poliisista.

Poliisi kehottaa pudottamaan autojen vauhdit alas, mikäli vain mahdollista. Lisäksi edellä ajavaan autoon on pidettävä kyllin suurta etäisyyttä: rengas ei pidä tällä kelillä lainkaan, oli se sitten nasta- tai kitkarengas, poliisi varoitti.
(STT)

Kommentoi

Mainos

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme