Mainos
Mainos

Poliisi varoittaa vaarallisesta ilmiöstä: Lapset ja nuoret makaavat keskellä tietä ja väistävät rekkaa viime hetkellä

Lounais-Suomen poliisilaitos varoittaa Facebook-sivullaan vaarallisesta ilmiöstä Raisiossa. Poliisin mukaan lapset ja nuoret ajavat Nesteentiellä varomattomasti, roikkuvat varoituskylteissä ja jopa makaavat ajoradalla.

Poliisin mukaan öljyjalostamoon johtavalla Nesteentiellä liikennöi runsaasti raskasta liikennettä, jonne poliisi kertoo saaneensa kuluneen kesän aikana useita valvontapyyntöjä lasten ja nuorten vuoksi.

Tiealue on poliisin päivityksen mukaan nuorten mopoilijoiden ja sitäkin nuorempien lasten suosiossa. Lapset ja nuoret ajavan tiealueella varomattomasti, roikkuvan varoituskylteissä ja jopa makaavan tiellä, väistyen pientareelle rekan edestä viime hetkellä pientareelle.

Poliisi kertoo, ettei halua ainuttakaan vahinkoa tapahtuvan. Päivityksen mukaan keskustelua tilanteesta käydään jatkuvasti poliisin, Raision kaupungin ja öljyjalostamon kanssa.

– Myös vanhemmilla on tässä asiassa hyvin tärkeä roolinsa. Jos poliisi vierailee tämän asian seurauksena nuoren kotona, voi kyse valitettavasti olla suruviestistä, päivityksessä todetaan.

– Sitä meistä kukaan ei toivo, Lounais-Suomen poliisilaitos päättää päivityksen. 

Kommentoi

Mainos

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme