Mainos
Mainos

Poliisi varoittaa väärennetyistä mieshormoneista

Poliisin mukaan Suomeen levitetyt väärennetyt doping- ja lääkeaineet voivat olla terveydelle vaarallisia. Aineiden alkuperä ei ole toistaiseksi selvinnyt.

Suomeen on poliisin mukaan levitetty kuluvan vuoden aikana väärennettyjä doping- ja lääkeaineita. Poliisi varoittaa varsinkin testosteronin eli mieshormonin käyttäjiä.

Ampulleja ei ole valmistettu siinä lääketehtaassa, mikä etikettiin on painettu. Väärennetyt aineet voivat olla terveydelle vaarallisia.

Jyväskylän kihlakunnan poliisi on tutkinut epäiltyjä törkeitä dopingrikoksia elokuun lopusta alkaen. Vangittuna on ollut kaksi henkilöä, joista toinen on Jyväskylän seudulta ja toinen Kaakkois-Suomesta. Aineita on myös takavarikoitu huomattavia määriä. Niiden alkuperä ei ole vielä selvinnyt.

Uuden rikosjutun tutkimukset alkoivat salaisina. Kun väärennösepäilyt kävivät ilmi keskusrikospoliisin laboratorion tutkimuksissa, Jyväskylän poliisi päätti tiedottaa ja varoittaa käyttäjiä.

(MTV3-STT)

Kommentoi

Mainos

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme