Mainos
Mainos

Poliisiaseman seinää koristaa nyt kookas seinämaalaus – näin poliisi "kiitti" tekijää

Salon poliisiaseman julkisivu sai kylkeensä suuren seinämaalauksen. Moottoripyöräpoliisin välineitä kunnioittavan muraalin on maalannut hollantilainen taiteilija Leon Keer, joka on tunnettu kolmiulotteisuudella leikittelevistä teoksistaan.

Teoksessa leikitellään optisella illuusiolla, ja ikuistetaan myös poliisin moottoripyörä ja takki. Teoksen valmistuminen vei viikon.

Poliisin humoristisessa Instagram-kuvassa taiteilija on turvallisesti virkavallan hoteissa. Tiedotteessa kuitenkin kerrotaan, että poliisi on ollut hyvin mielissään teoksesta.


Kaupunki sai myös toisen teoksen koristamaan Suurseudun Osuuskaupan omistamaan siilorakennukseen kolmeen suuntaan näkyvän muraaliteoksen, jonka taiteili Fabio Petani. Kahdeksan työpäivää vaatinut teos on saanut nimen "Methanol & Anemone Coronaria". Teos tehtiin osana UPEA18-taidefestivaalia.


Kommentoi

Mainos

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme