Mainos
Mainos

Poliisien surmaaja yhä kateissa

Poliisi on aamuun mennessä saanut lähes 300 yleisövihjettä keskiviikkoyönä tapahtuneesta kahden poliisin murhasta. Ylikomisario Jouko Loikkanen Helsingin poliisilaitokselta kertoo, että ratkaisevaa käännettä rikoksen tutkimuksissa ei kuitenkaan ole tapahtunut.

- Joukossa on muutamia erittäin hyviä vihjeitä, sanoo Loikkanen. Selvityksiä niiden pohjalta jatketaan tänään.
Tutkimuksissa on koko ajan mukana noin sata Helsingin rikospoliisin työntekijää. Työhön osallistuvat myös Keskusrikospoliisi ja Suojelupoliisi.

Tapauksen oikeuslääketieteelliset tutkimukset olivat aamulla alkamassa. Niiden alustavien tulosten odotetaan selviävän aikaisintaan iltapäivällä.

Urponen: murhaaja oli amatööri

Poliisiylijohtaja Olli Urposen mukaan Helsingin poliisisurma ei viittaa kansainväliseen rikollisuuteen. Urponen uskookin murhaajan olleen amatööri.

MTV3:n Huomenta Suomessa vieraillut Urponen toteaa, että surmaaja oli todennäköisesti toiminut hetken mielijohteessa. Urposen mukaan tekijä ei myöskään raa´asta tekotavasta huolimatta ole välttämättä ammattirikollinen. Amatöörimäisyydestä kertoo sekin, että hän oli ottanut ryöstön kohteeksi pienen hotellin.
(MTV3-STT)


Kommentoi

Mainos

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme