Mainos
Mainos

Poliisihallitus sijoitetaan Helsinkiin

Poliisihallituksen pääpaikan perustaminen Helsinkiin on varmistunut.

Sisäministeri Anne Holmlund on päättänyt, että poliisihallituksen päätoimipaikka sijoitetaan Helsinkiin selvitysmiehen esityksen mukaisesti. Myös alueellistamisen koordinaatioryhmä on puoltanut poliisihallituksen perustamista Helsinkiin.

Uusi keskusvirasto vastaa ensi vuoden alusta lähtien poliisin operatiivisen toiminnan ohjauksesta sekä poliisilaitosten ja poliisin valtakunnallisten yksiköiden tulosohjauksesta.

Poliisihallituksen osatoimintoja alueellistetaan Mikkeliin, Turkuun ja Ouluun. Arpajais- ja asehallinnon lupa- ja valvontatehtävät hoidetaan jatkossakin Riihimäellä.

Helsinki arvioitiin myös ehdolla ollutta Tamperetta paremmaksi vaihtoehdoksi erityisesti sisäiseen turvallisuuteen liittyvien poikkeustilanteiden johtamisen kannalta.

(MTV3)

Kommentoi

Mainos

MTV käyttää palveluissaan evästeitä tarjotakseen paremman käyttökokemuksen. Pyydämme sinua perehtymään uudistuneeseen tietosuoja- ja evästekäytäntöömme, joka on saatavissa osoitteessa www.mtv.fi/yritys/tietosuoja.

Hyvä asiakkaamme, tarjotaksemme teille entistä parempaa palvelua olemme päivittäneet MTV:n palveluiden käyttöehtoja. Voitte perehtyä ehtoihin, jotka ovat saatavissa osoitteessa www.mtv.fi/yritys/kayttoehdot