Mainos
Mainos

Poliisikansanedustaja ei suostu kertomaan käteisrahoituksesta

Kansanedustaja Juha Hakola (kok.) ei suostu kertomaan, saiko hän vaalirahaa käteisenä Kehittyvien maakuntien Suomi -yhdistyksen (KMS) puuhamieheltä Tapani Yli-Saunamäeltä. Yli-Saunamäki sanoo Suomen Kuvalehden verkkosivuilla, että joutui nopean vaalirahoitustarpeen vuoksi nostamaan omalta tililtään 15 000 euroa, jotka peri sittemmin KMS:ltä.

Yli-Saunamäen mukaan rahaa saivat porilainen Sampsa Kataja (kok.), mikkeliläinen Seija Korhonen (kesk.) ja helsinkiläinen Hakola. Kataja ja Hakola valittiin eduskuntaan.

Yli-Saunamäki sanoo antaneensa Hakolalle käteistä Nova Groupin toimistossa. MTV3 kysyi ylikomisario ja hallintotieteiden maisteri Hakolalta, millainen tunnelma toimistossa oli puuhamiehen luovuttaessa poliisimiehelle käteistä.

- En ota kantaa. Olen ilmoittanut saaneeni 5 000 euroa. On Yli-Saunamäen asia kommentoida näitä, Hakola sanoo.

Kysymykseen, onko hän ylipäänsä saanut Yli-Saunamäeltä vaaliavustusta käteisenä, Hakola ei myöskään ota kantaa. Sen sijaan hän sulkee puhelimen kesken puhelun.

Kommentoi

Mainos

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme