Mainos
Mainos

Poliisikoira puri maassa maannutta kadonneeksi ilmoitettua sienestäjää – naiselle vakavat vammat

Poliisikoira puri kadonneeksi ilmoitettua sienestäjää Simossa viime perjantaina. Naisen vammat ovat vakavat ja häntä hoidetaan tällä hetkellä Oulussa, Lapin poliisilaitos kertoo.

Poliisi sai viime perjantai-iltana ilmoituksen kadonneesta henkilöstä Simossa. Hieman yli 60-vuotias nainen oli lähtenyt sienestämään iltapäivällä, mutta hän ei ollut tullut takaisin pimeään mennessä.

Poliisi kertoo, että kadonneelle naiselle tehtiin hätäpaikannus puhelimeen, jonka avulla poliisi pystyi rajaamaan etsintäalueen. Etsintäpaikalle lähetettiin poliisikoirapartio, joka saapui paikalle illalla kahdeksan aikaan.

Poliisikoira lähetettiin etsimään kadonnutta naista. Poliisikoira löysi maassa maanneen kadonneen naisen ja ilmaisi löytönsä haukkumalla pimeässä metsässä.

Poliisi kertoo, että koira oli koulutuksesta poiketen purrut löytynyttä naista. Poliisin mukaan poliisikoiralla oli kuonokoppa etsinnän alussa, mutta se oli jostain syystä irronnut kadonneen löytymisen yhteydessä.

Kommentoi

Mainos

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme