Mainos
Mainos

Poliisikoira reagoi Nelan etsinnöissä – sukeltaja Nuuksion järvessä

Poliisi kohdentaa paraikaa 27-vuotiaan Nela Utkinan etsintöjä Nuuksion luonnosuojelualueen keskellä Pitkä Saarijärveä. Järvellä on sukeltaja. Utkina on ollut kadoksissa kaksi ja puoli viikkoa.

– Koira on reagoinut järveen ja koiranohjaajan mielestä reagointi antaa viitteitä siitä, että jotain saattaisi olla pinnan alla, tutkinnanjohtaja Teemu Kruskopf sanoo MTV Uutisille.

Pitkä Saarijärvi on ollut Nela Utkinan ja hänen miehensä Sergei Utkinin suosikkikohde Nuuksion retkeilyalueella. Järvi sijaitsee Kattilantien päästä etelään päin. Nela Utkinasta on viimeinen havainto katoamispäivältä, kun hän poistuu linja-autosta Kattilan päätepysäkillä.

Poliisi on saanut Utkinasta vihjeitä Nuuksion alueelta, ja niitä käydään koko ajan läpi. Etsinnät kohdennetaan nyt Nuuksioon.

– Sillä tiedolla mitä meillä on, se alue on todennäköisin missä hän (Nela) on. Kaikki mahdollisuudet tutkinnassa ovat yhä auki, mutta rikosta ei edelleenkään ole syytä epäillä, Kruskopf kertoo. 

Poliisi on viime päivinä tarkistanut Nuuksiossa muun muassa ilmahavainnon.

– Siellä on tehty alueen kartoitusta lentopelastustoimintaa varten ja kuvissa näkyi lammen luona punaista ja valkoista. Ne osoittautuivat kuitenkin vesiperäksi. Kyseessä olivat punainen ja valkoinen kanisteri, Kruskopf kertoo.

Poliisi on saanut Nela Utkinasta vihjeitä edelleen myös muualta Suomesta. Nämä vihjeet ovat kuitenkin vähentyneet.


Kommentoi

Mainos

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme