Mainos
Mainos

Poliisilla takana vilkas yö: Etsintäkuulutettu huumekuski ja 9. kertaa kortitta ajava kiinni

Lauantain ja sunnuntain välisenä yönä poliisia työllisti muun muassa useampi rattijuoppo sekä spraymaaleilla taiteilleet nuoret miehet.

Lauantaina kello 18 aikaan Salon Suomusjärventiellä etsintäkuulutettu ja ajokiellossa oleva mies pakeni poliisia moottoripyörällä. Poliisi oli aikaisemmin pysäyttänyt kuljettajan liikennevalvonnassa, mutta pysähdyksen jälkeen hän oli paennut paikalta rajusti kiihdyttämällä.

Myöhemmin poliisi tavoitti hänet huoltoaseman pihalta. Miehelle tehty huumepikatesti antoi positiivisen tuloksen amfetamiinille. Mies siirrettiin kiinnioton jälkeen Turun vankilaan, ja häntä epäillään muun muassa törkeästä liikenneturvallisuuden vaarantamisesta, huumausaineen käyttörikoksesta ja kulkuneuvon kuljettamisesta oikeudetta.

Kangasniemellä taas kello 20.40 aikaan raumalaismies jäi kiinni kortitta ajamisesta 9. kerran vuoden sisällä. Miehen autoon oli lisäksi tekemättä omistajanvaihdosilmoitus ja auto oli poistettu liikennekäytöstä. Poliisi poisti autosta kilvet.

Sisä-Suomen poliisia taas työllisti yön aikana muun muassa kolme rattijuoppoa sekä vahingonteot Tampereella ja Valkeakoskella. Tampereella kaksi nuorta miestä saatiin kiinni sähkömuuntajan sotkemisesta spraymaaleilla ja Valkeakoskella autoa oli heitetty kivillä tuulilasiin. Tekijää ei saatu kiinni.

Kommentoi

Mainos

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme