Mainos
Mainos

Poliisilta nöyrä pyyntö aattona kaahailleelle joulupukille: "Voisitteko harkita palaavanne käyttämään lentävää pororekeä"

Joulupukilla oli aattona niin kiire, että peltipoliisit ympäri Suomea välähtivät useaan otteeseen. Poliisilta on tänään lähtenyt huomautuskirje Korvatunturille.

Liikenneturvallisuuskeskuksen johtaja ylikomisario Dennis Pasterstein julkaisi eilen kuvakoosteen, joka todistaa joulupukin kaahailleen neljä kertaa ympäri Suomea. Suurta ylinopeutta pukki ei kuitenkaan ajanut, nopeusrajoitus oli ylittynyt vain hieman.

Pasterstein totesi eilen MTV:lle, että vaikka kaikissa kuvissa näkyy eri auto, pukki on kuitenkin sama, sillä eihän ole olemassa kuin yksi pukki.

Tänään Pasterstein on lähettänyt Korvatunturille huomautuksen, jossa hän pyytää pukkia hiljentämään vauhtia ensi jouluna.

– Vaikka kiire painaa, pyydämme, ettette enää ensi vuonna ajaisi ylinopeutta, Pasterstein kirjoittaa.

– Voisitteko kenties harkita palaavanne käyttämään taasen vanhaa kunnon lentävää pororekeä? Lentäminen kun on tilastojenkin mukaan kaikkein turvallisin liikkumismuoto.

Pasterstein toivoo joulupukilta myös, että muutkin noudattaisivat nopeusrajoituksia ja toivottaa lopuksi joulupukin tervetulleeksi Helsinkiin milloin tahansa tutustumaan Poliisin toimintaan.

Kommentoi

Mainos

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme