Mainos
Mainos

Poliisilta tehoisku ulkomaalaisomisteisiin ravintoloihin

Poliisi teki tänään Keskusrikospoliisin määräyksestä tehoiskun ulkomaalaisten omistamiin ravintoloihin 17 paikkakunnalla ympäri Suomea.

Samaan aikaan kun turvapaikanhakijoiden määrä on laskenut poliisipartiot etsivät ja löytävät entistä enemmän laittomia maahanmuuttajia.

Poliisin ravintolaiskun tarkoituksena oli löytää laittomia maahanmuuttajia. Iskuja tehtiin mm. Helsingissä, Kiteellä, Torniossa ja Lohjalla.

Partiot tarkastivat mm. henkilöllisisyyksiä. Osassa mukana oli myös verottajan tai terveysvirastojen väkeä eli laittomien maahanmuuttajien lisäksi pyrittiin selvittämään myös mahdollisia muita laittomuuksia.

Poliisi tarkasti yhteensä 120 ravintolaa ja puhutti noin 350 ulkomaalaista. Vakavampia tapauksia löytyi 14 eli yli 10 prosentissa tutkituista ravintoloista.

Huomauttamista löytyi myös puutteellisista työvuorolistoista, epäterveellisistä työoloista, anniskeluoikeuksissa on epäselvyyksiä ja paloturvallisuus on usein kokonaan laiminlyöty.

(MTV3)

(Kymmenen uutiset 31.10.2003).

Kommentoi

Mainos

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme