Mainos
Mainos

Poliisimies haavoittui Kuusankosken piirityksessä

Yksi poliisi on haavoittunut Kuusankoskella toista päivää jatkuvassa piiritystilanteessa.

Poliisit

Omakotitalon yläkertaan linnoittautunut kuusankoskelainen mies on haavoittanut helsinkiläistä poliisimiestä iltapäivällä piiritystilanteessa. Poliisilla ei ole hengenvaaraa.

Mies pääsi ampumaan väijytyksestä laukauksen poliisimiestä kohti. Laukaus haavoitti poliisia oikeaan pakaraan. Hän on sairaalahoidossa. Poliisi ei vastannut ampujan tuleen.

Piiritys alkoi eilen

Piiritystilanne alkoi eilen iltapäivällä Kuusankosken Markan kylässä, kun poliisipartio tuli noutamaan miestä kuultavaksi aikaisemmista tapahtumista.

Mies ei avannut ovea ja poliisi murtautui sisään. Mies pakeni vanhan omakotitalon yläkertaan. Hän ampui laukauksia poliisikoiraa kohti. Koira sai pahoja vammoja ja se jouduttiin lopettamaan. Miehellä arvellaan olevan aseenaan haulikko.

Poliisilla on ollut ylikomisario Antero Rossin mukaan keskusteluyhteys mieheen, mutta se on katkeillut. Mies on linnoittautunut talon yläkertaan ja alakerrassa olevat poliisit puhuvat hänelle yläkertaan johtavan käytävän kautta.

Omakotitalon naapurista on evakuoitu kaksi taloa ja piiritysalue on kokonaan eristetty. Poliisi pyrkii ratkaisemaan piiritykseen ilman voimatoimia ja on varautunut pitkään piiritykseen. Piiritetty mies on poliisin tietojen mukaan vuonna 1956 syntynyt peruskuusankoskelainen. Hän on ollut psykiatrisessa hoidossa ja joutunut poliisin kanssa tekemisiin kesän aikana.

(MTV3-STT)

Kommentoi

Mainos

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme