Mainos
Mainos

Poliisin mukaan Helsingissä uudenvuoden juhlinta on muistuttanut vilkasta viikonloppua

Uudenvuodenyö on sujunut tavalliseen tapaan, kerrotaan Helsingin, Lounais-Suomen, Itä-Suomen ja Sisä-Suomen poliisien tilannekeskuksista.

Helsingissä uudenvuoden juhlinta oli kahteen mennessä muistuttanut tavallista vilkasta viikonloppua. Lounais-Suomen poliisin mukaan aattoilta oli ennen puolta yötä jopa tavallista rauhallisempi, mutta puolenyön jälkeen tehtäviä on ollut runsaasti.

Poliisia ovat työllistäneet muun muassa pahoinpitelyt, humalaiset ihmiset ja ilotulitteista aiheutuneet häiriöt.

Sisä-Suomen poliisin mukaan kuluvan vuorokauden aikana tehtäviä on ollut noin 650. Poliisin mukaan kiinniottoja on häiriökäyttäytymisen takia tehty tavallisen viikonlopun tapaan ainakin Tampereella.'

Helsingin pelastuslaitoksella on ollut kuluvan vuorokauden aikana 54 pelastustehtävää. Pelastuslaitoksen tiedotteen mukaan suurin osa tehtävistä oli roskalaatikkopaloja, jotka ajoittuivat vilkkaimpaan ilotulitusaikaan. Helsingin ensihoidon tehtäviä oli puolestaan 280, mikä on lähes sata vähemmän kuin viime vuonna. Ensihoitoehtäviä oli kuitenkin neljännes enemmän kuin keskimäärin tavallisena viikonloppuna.

Kommentoi

Mainos

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme