Mainos
Mainos

Poliisin purkaus työarjesta: Päihtyneet yrittävät ostaa meiltä makkaraperunoita –"Mitä jos joku kyselisi tuhannen tuiterissa kuulumisia sinun työpaikallasi?"

Oulun poliisi pohdiskeli työviihtyvyyttään sunnuntaisessa Facebook-kirjoituksessaan.

– Kun poliisiauton ikkunaan koputetaan sen tuhannen kerran, ja yritetään tilata makkaraperunoita, halutaan puhaltaa neljän promillen kännissä, kerrotaan miten niitä töitä pitäisi tehdä yms. herää ajatus.

"Henkaksi" esittäytyvä virkavallan edustaja muistuttaa, että poliisi on auttamassa ihmisiä, kun he apua oikeasti tarvitsevat.

Poliisi näpäyttää viikonloppuna lähempää tuttavuutta virkavallan kanssa tehneille, että mitä "jos joku tulisi tuhannen tuiterissa sinun työpöydän toiselle puolelle kuulumisia kyselemään maanantaiaamuna kello 9".

–  Kyselisi kuulumiasi, kertoisi, että ei sitä tilinpäätöstä noin tehdä, kertoisi maksavasi palkkasi ja pyytää heittämään kotiin, kun rahat ei riitä taksiin, Henkka kirjoittaa.Kommentoi

Mainos

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme