Mainos
Mainos

Poliisin tehovalvonnassa 120 sakkoa

120 autoilijaa sai sakot perjantaina Varsinais-Suomen poliisin tehovalvonnassa.

Poliisi tehi tehostettua risteysvalvontaa vilkkaasti liikennöidyissä risteyksissä, jotka ovat keskimääräistä vaarallisempia ja joissa liikkuu paljon myös kevyttä liikennettä. Poliisi tarkkaili erityisesti tienkäyttäjien suojatie- ja risteyssääntöjen sekä liikennevalojen noudattamista.

Poliisi tiedotti valvonnasta etukäteen, mutta siitä huolimatta se sai kirjoittaa noin 120 sakkoa. Näistä noin 70 oli rikesakkoja. Valtaosa sakoista johtui ylinopeudesta risteys- tai suojatiealueella sekä liikennevalojen noudattamatta jättämisestä.

Muutamia rikesakkoja jaettiin myös turvavyön käyttämättä jättämisestä ja matkapuhelimen käytöstä ajon aikana. Myös suuntavilkun käyttämättä jättämiseen puututtiin muutamaan otteeseen.

Poliisi puhallutti yhteensä noin 240 kuljettajaa, joista kolmella oli liikaa promilleja. Lisäksi poliisi otti yhden ajokortin pois kuljettajalta, jota epäillään törkeästä liikenneturvallisuuden vaarantamisesta.

(MTV3)

Kommentoi

Mainos

MTV käyttää palveluissaan evästeitä tarjotakseen paremman käyttökokemuksen. Pyydämme sinua perehtymään uudistuneeseen tietosuoja- ja evästekäytäntöömme, joka on saatavissa osoitteessa www.mtv.fi/yritys/tietosuoja.

Hyvä asiakkaamme, tarjotaksemme teille entistä parempaa palvelua olemme päivittäneet MTV:n palveluiden käyttöehtoja. Voitte perehtyä ehtoihin, jotka ovat saatavissa osoitteessa www.mtv.fi/yritys/kayttoehdot