Mainos
Mainos

Poliisin tekniikkakeskus Kouvolaan

Sisäministeri Kari Rajamäen mukaan Kouvola on esillä olleista vaihtoehdoista paras maantieteellisen sijaintinsa ja liikenneyhteyksiensä perusteella.

Poliisin tekniikkakeskus ollaan siirtämässä Kouvolaan. Sisäministeri Kari Rajamäki on tehnyt asiasta suunnittelupäätöksen, jota käsitellään vielä.

Tekniikkakeskus PTK on muuttamassa viimeistään syksyllä 2007. Helsinkiin perustetaan uusi palvelupiste.

Sisäasiainministeriön mukaan PTK:n nykyisistä asiakkaista pääosa on pääkaupunkiseudulta tai muista Etelä-Suomen ja Länsi-Suomen isoista poliisilaitoksista. Rajamäki pitää Kouvolaa maantieteellisen sijaintinsa ja liikenneyhteyksiensä perusteella parhaana vaihtoehtona.

Kouvola on myös ainoa vertailussa mukana ollut paikkakunta, jonne PTK:n nykyisellä henkilöstöllä on uuden oikoradan ja parannetun maantieyhteyden johdosta kohtuullinen työmatka pääkaupunkiseudulta. Tällä hetkellä ei vielä tiedetä kuinka moni nykyisistä työntekijöistä on valmis siirtymään uuteen toimipisteeseen Kouvolaan.

(MTV3-STT)

Kommentoi

Mainos

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme