Mainos
Mainos

Poliisineuvos Variksen autoilu syyteharkintaan

Joensuulaisen poliisineuvoksen Mikko Variksen joulukuun lopun autoilu on johtanut syyteharkintaan. Tutkinnanjohtajana toiminut Kuopion seudun kihlakunnan kihlakunnansyyttäjä Jarmo Toivola jätti jutun syyttäjälle perjantaina. Syyteharkinnan suorittaa samaisen kihlakunnan kihlakunnansyyttäjä Pertti Korholin.

Variksen ollessa matkalla Joensuusta Kuopioon muut tiellä liikkuneet kiinnittivät huomiota hänen epävarmaan ajoonsa ja ilmoittivat poliisille. Poliisi pysäytti ja puhallutti Variksen, jonka veressä ei ollut alkoholia.

Varis itse on ilmoittanut nauttineensa lääkärin määräämiä lääkkeitä, jotka ovat saattaneet aiheuttaa ajon epävarmuuden. Tutkimuksissa hänen verestään on myös löytynyt lääkeaineita. Jutussa on vielä pyydetty Kansanterveyslaitokselta lausunto veressä olleiden lääkeaineiden määrästä ja lääkkeiden mahdollisesta yhteisvaikutuksesta. Lausunto tulee suoraan syyttäjälle.
(STT)

Kommentoi

Mainos

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme