Mainos
Mainos

Poliisiylijohdon jäljiltä löytyi kaapillinen järeitä aseita

Helsingin poliisilaitos ei suinkaan ole ainoa, jonka muutossa on väärää tavaraa joutunut väärään paikkaan. Sisäministeriön poliisiylijohdon tapauksessa kyse ei ollut mistään kuvista tai kuulustelunauhoista, vaan ampuma-aseista. Asiasta kertoo Iltalehti.

Ne olivat unohtuneet peltiseen kaappiin ministeriön poliisiosaston muutettua joitakin vuosia sitten uusiin tiloihin Helsingissä.

Kaapissa oli kaikkiaan kolmetoista järeää asetta, joista yksi oli poliisin vanha Suomi-konepistooli ja toinen FN-virkapistooli.

Muuttokuormaan tarkoitettu kaappi oli jostain syystä jäänyt ministeriön entisiin tiloihin Helsingin Hakaniemeen. Tiloissa jatkoi kansainvälinen opiskelijavaihtoyksikkö, jolla ei ollut mitään tietoa nurkkaan jääneen kaapin sisällöstä.

Viime kesänä kaappi päätyi kaupungin hankintakeskuksen kierrätysvarastoon Hämeentielle. Sieltä kaapit piti toimittaa korjaustöiden vuoksi evakkoon joutuneeseen päiväkotiin.

Kommentoi

Mainos

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme