Mainos
Mainos

Poliitikot muistelevat Koivistoa Twitterissä: "Tasavallan ja työväenliikkeen suurmies on poissa"

Poliitikot ovat muistelleen tänä iltana edesmennyttä presidentti Mauno Koivistoa Twitterissä.

– Mauno Koivistoa kunnioituksella muistaen. Presidenttinä hän vei maan murroskauden läpi EU-yhteistyöhön ja normaaliparlamentarismiin. (Pekka Haavisto)

– Presidentti Mauno Koiviston kuolema on suuri suru-uutinen. Tasavallan ja työväenliikkeen suurmies on poissa. Yksi aikakausi päättyy. (Antti Rinne)

– Suuri valtiomies on poissa. Osanottoni Mauno Koiviston läheisille ja syvä kunnioitukseni Suomen ja suomalaisten puolesta tehdystä työstä. (Petteri Orpo)

– RIP Manu (Paavo Arhinmäki)

– Suuri valtiomies on poissa. Osanottoni Mauno Koiviston läheisille ja syvä kunnioitukseni Suomen ja suomalaisten puolesta tehdystä työstä. (Erkki Liikanen)

– Lepää rauhassa Mauno Koivisto. Voimia suruun Tellervo ja Assi Koivisto. (Anni Sinnemäki)

– Presidentti Mauno Koiviston muistoa kunnioittaen. Valtiomies, joka ohjasi maamme länteen kylmän sodan murroksessa. Suuri suomalainen. (Alexander Stubb)

​​​​​​​

– Mauno Koivisto oli suuri presidentti. Oikeudentajuinen, tinkimätön demokraatti, joka kavensi valtaansa kansanvallan vahvistamiseksi. Kiitos. (Ville Niinistö)

– Surunvalitteluni presidentti Mauno Koiviston omaisille. (Anna-Maja Henriksson)

-Osanottoni presidentti Koiviston läheisille. Valtiomies, joka palautti Suomen normaaliksi parlamentaariseksi demokratiaksi. (Timo Soini)

-Presidentti Mauno Koivisto 1923–2017 "Taa taival kevätkuinen jäi toivon kukkineen. Vie polku kuurapuinen nyt kotiin viimeiseen." (Maria Lohela)

-Koivisto oli nuoruuteni Presidentti. Tiesin, että kova ukko on tämä. #respect (Antti Kaikkonen)

-Kun minä olin lapsi, Tasavallan presidentti oli yhtä kuin Mauno Koivisto. Hän jättää vahvan perinnön jälkeensä, suruvalitteluni omaisille. (Li Andersson)  

Kommentoi

Mainos

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme