Mainos
Mainos

Politiikan korjaussarja: Eduskunta etsii vuotajaa

Politiikan korjaussarjassa tänään: kansanedustajat etsivät Nato-paperien vuotajaa, kokoomus oivalluksia Ellun Kanoista, Lasse Männistö eduskunnan ovea ja kepu puoluetoimiston ostajaa.

Iltalehteen tehdyt asiakirjavuodot ovat jälleen saamassa poliisin liikkeelle, vauhdissa ovat jo innokkaat kansanedustaja-salapoliisit.

Korjaussarjalaiset saivatkin eduskunnan kuppilassa seurata, miten Arkadianmäen herculepoirotit säntäilivät nuuhkimassa johtolankoja kuukausien ansaitun kesäloman jälkeen. Se, mistä asiakirjoissa puhutaan, ei paljon kiinnosta – nyt pitää saada syylliset kiinni!

Työn rasituksista hyvin palautuneet poliitikot ovat jälleen uusien vaalien edessä. Kokoomuksen kuninkaantekijästä Taru Tujusesta tuli Ellun Kana, mutta tulevissakin vaalikampanjoissa hän näyttänee mistä se pissii.

Keskusta on jälleen kiinni piikkipaikassa ja pääministerin postissa. Korjaussarjalaiset vain ihmettelevät, kuka suostuisi vihdoinkin ostamaan kepun puoluetoimiston ja rahoittaisi näin vaalikampanjan?

Tarja Halosta piinaavat lesbo-huhut, Pia Kaumaa maahanmuuttajien lastenvaunut ja hänen korkea-arvoisuuttaan, pääministeri Rolexanteri I:stä, väärässä paikassa kysytyt kysymykset.

Nämä ja paljon muuta Politiikan korjaussarjassa, joka  on lähes viikoittain ilmestyvä politiikan satiirinen "ohjelma". Siinä Timo Haapala ja Juha Ristamäki puivat ajankohtaisia aiheita. Vastuu on katsojalla.

Haapala on MTV Uutisten politiikan ja talouden päällikkö, Ristamäki Iltalehden uutispäällikkö. Politiikan korjaussarja on nähtävissä niin MTV:n kuin Iltalehdenkin verkkosivuilla.

 

Kommentoi

Mainos

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme