Mainos
Mainos

Politiikan korjaussarja: Hei Stubb, sinua uhkaa rivimepin paikka!

Politiikan korjaussarjassa tänään muun maussa tätä: ministeri Alexander Stubb änkesi mukaan ohjelmaan vain kuullakseen, että jättimäisestä äänivyörystä huolimatta häntä uhkaa rivimepiksi jääminen. Nyt on pakko saada medianäkyvyyttä jopa Politiikan korjaussarjasta, että pääsisi kokoomuksen puheenjohtajaksi ja pätkäpääministeriksi.

Korjaussarjalaisia puhuttaa taas kerran demarien alamäki.

Kuinka käy valtiontalouden, kun puikkoihin astuvat valtiovarainministeri Antti ”kuitit sekaisin” Rinne ja Raimo ”mukana jo Storan Amerikan-seikkailuissa” Luoma?

Ja miten tähän päädyttiin erilaisten ministerikierrätyskoukeroiden jälkeen? Demareista hyvin menee vain potkut saaneella Jutta Urpilaisella, jolla sentään on odotettavissa hyväpalkkainen palkkiovirka.

Politiikan korjaussarja on lähes viikottain ilmestyvä politiikan satiirinen "ohjelma", jossa Timo Haapala ja Juha Ristamäki puivat ajankohtaisia aiheita.

Timo Haapala on MTV Uutisten politiikan ja talouden päällikkö, Juha Ristamäki Iltalehden uutispäällikkö. Politiikan korjaussarja on nähtävissä niin MTV:n kuin Iltalehdenkin verkkosivuilla.

 

Kommentoi

Mainos

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme