Mainos
Mainos

Politiikan toimitus sukelsi Twitteriin

MTV3:n politiikan toimitusta voi nykyään seurata Twitterissä. Vaalien aikaan politiikan toimitus kertoi vaalikuulumisia Twitter-tilin "MTV3 Vaalit" alla. Nyt kyseinen tili on muuttanut nimeään, uusi nimi "MTV3 Politiikka".

– Tällä tavoin voimme seurata politiikan tuulia laajemmin ja saada kiinnostavat käänteet nopeasti nettiyhteisön tietoon. MTV3 Vaalit -tili oli Twitterissä huippusuosittu ja tämän tilin seuraajat pääsevät nyt automaattisesti kuulemaan politiikan kuulumiset ympäri vuoden, kertoo MTV3:n politiikan toimittaja Eeva Lehtimäki.

Tämän lisäksi osa politiikan toimittajista tviittaa myös omilla nimillään.

– Omalla nimellä tviittaaminen antaa enemmän vapauksia analyysin ja taustojen kertomiseen. MTV3 Politiikka -tililtä kuulee nopeasti uutiset ja toimittajien omilta Twitter-tileiltä voi käydä lukemassa, mitä uutisten taustalla piilee, kertoo MTV3:n politiikan toimittaja Mari Haavisto.

Politiikan toimitus ryhtyy tositoimiin Twitterissä jo huomisesta alkaen, kun Keskustan puoluekokous alkaa Rovaniemellä.

(MTV3)

Kommentoi

Mainos

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme