Mainos
Mainos

Pomarkun palo saatu hallintaan, kolme palomiestä loukkaantunut

Pomarkussa muovitehtaan ulkopuolella syttyneen palon leviäminen on saatu hallintaan, kertoo pelastuslaitos. Sammutus- ja raivaustyöt jatkuvat edelleen.

Paikalla palaa suuri muovikasa, josta leviää runsaasti savua keskustan alueelle, kertovat viranomaiset vaaratiedotteessa. Ihmisiä kehotetaan pysymään sisällä.

Pelastuslaitos kertoo, että muovitehtaan ulkopuolella oleva palo on leviämässä metsikköön etelän suuntaan. Pelastuslaitos kaatoi puita paloalueen reunalta ja valmistautui lähitalojen evakuointiin.

Pelastuslaitoksen mukaan Sahatiellä muovinkierrätyslaitoksella palava muovipaalikasa sytytti ensin tuleen myös lähirakennuksen seinää. Rakennuksessa syttynyt palo on saatu jo sammutettua, kertoo Satakunnan Kansa.

– Palo on sillä tavalla raju, että niitä paaleja on todella hankala sammuttaa, päivystävä palomestari Juuso Suonpää kertoi.

– Niitä joutuu repimällä sammuttamaan ja se on varsin työlästä.

Suonpään mukaan sammutustöissä on loukkaantunut lievästi kolme palomiestä, joista yksi on hengittänyt savua ja kaksi saanut lieviä palovammoja.

Palon syttymissyystä ei ole vielä tietoa.

Kommentoi

Mainos

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme